miercuri, 20 mai 2009

Despre campania lui Chirila.

"Primul Turneu de Mentorship" asa se numeste aceasta campanie care a innvadat televiziunile. Apare Chirila cu 3 adolescenti si incepe sa zica el cum ar trebui noi , tinerii , sa citim, sa ne urmarim pasiunile si mai ales sa facem in viata ceea ce ne place, iar cei 3 liceeni ne spun ceea ce vor ei "sa se faca cand sunt mari".

Este de admirat aceasta puternica dorinta de indrumare a tinerilor.

Dar,sa lasam pentru cateva momente boemia si sa fim franci. La varsta aniilor de liceu ai alte prioritati si alte milioane de ganduri. Daca inca nu ai facut cunostiita cu greutatile vietii mintea iti zburda catre petreceri, fete/baieti, masini si nu la marea pasiune pe care inca nici macar nu o cunosti. Daca esti sarac lipit si nu iti permiti un suc o data pe luna , pentru ca mama ta e femeie de serviciu, tatal tau e muncitor, nu iti mai arde de pasiuni, iti doresti sa iesi din aceasta mocirla.

Intr-o lume in care banul e principala virtute, nimeni nu mai spune ca e sarac dar e fericit ca face ceea ce ii place.

Dupa parerea mea ,aceasta campanie ar fi trebuit sa ramana pe blogul initiatorului ei( cu siguranta mesajul ar fi ajuns la publicul tinta al acestei campanii - vezi Scrisoare catrte liceeni - ).O campanie de acest gen este inteleasa doar de maxim 1% din adolescenti. Majoritatea o vor lua in deradere, astfel impactul ei va fi mult diminuat. Singurul lucru bun pe care il face Chirila prin perindarea lui in licee este acela de a oferi o scuza liceanului pentru a lipsi de la niste ore.


In continuarea vietii
Asculta mai multe audio Divertisment »

P.S. Am adaugat ceva care mie mi-a schimbat perceptia calitatii vietii.

Niciun comentariu: