sâmbătă, 31 octombrie 2009

Daca nu il respectati ... feriti-va de el.

Dupa foarte mult timp in care mi-am pierdut placerea de a-mi expune gandurile, de ceva vreme ma bantuie o idee. Ma simt silit de o forta " ireala " de a reda si celorlalti filozofia mea despre alcool.

ALCOOLUL este ceva ( inca nu stiu daca este un obiect, o fiinta sau alceva .... cu siguranta nu este un simplu lichid ) foarte pestrit. La inceput se poarta extrem de frumos cu tine : te asculta, te face sa razi , sa te simti bine si sa scapi de inhibitii. Insa personalitatea machiavelica a acestui " ceva " rasare exact cand te simti stapanul lumii, in acel moment placerea ALCOOLULUI ajunge la paroxism si cu un zambet diavolesc incepe sa iti distruga ratiune si sa iti controleze corpul . Din cauza ALCOOLULUI ajungi sa iti bati nevasta, sa iti omori cel mai bun prieten si chiar sa te sinucizi ( dupa ce acest "ceva" iti paraseste corpul te trezesti cu o gramada de regrete ).

Dar totusi el este onest cu cei care il pretuiesc, il admira si il trateaza ca pe un prieten si nu ca pe un simplu lichid care te ajuta sa scapi de neajunsuri.

Eu ma consider un privilegiat ca am prieteni pe Jack , Tuborg si Pinot Noir( da ... nu am mai spus doar ALCOOL pentru ca la fel ca oamenii ALCOOLUL poate fi de mai multe feluri - numai Dumnezeu este in toate - cum nu poti fi prieten cu toti oamenii la fel nu poti fi prieten cu tot ALCOOLUL.

Pentru cei care nu inteleg ce am vrut sa spun in acest post, pentru cei care nu pot sa-l respecte si il trateaza doar ca pe un simplu lichid le dau un sfat : Nu doar sa nu beti din licoare ( nici macar o picatura ) ci nici sa aruncati o privire spre o sticla goala ... pentru ca ALCOOLUL este un demon razbunator, cinic , fara mila si fara scupule.

3 comentarii:

Anonim spunea...

buna,

arunca si o scurta privire pe blogul meu (www.questioare.com) si daca iti place adauga-ma in blogroll-ul tau cu numele de Que stii oare?
multumesc anticipat.

o zi insorita,

strumfita cu esarfa

Onmusique.info spunea...

Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
Contact: onmusique@yahoo.com
Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!